Algemene Voorwaarden

Op het moment dat u Solink bezoekt en mogelijk gebruik maakt van de aangeboden informatie en andere diensten, stemt u onvoorwaardelijk in met de Privacy Verklaring, Disclaimer en de Algemene Voorwaarden. 

Informatie

Solink heeft de inhoud van deze website met grote zorgvuldigheid samengesteld. De informatie wordt met regelmaat geactualiseerd of indien nodig aangevuld. Solink is  niet verantwoordelijk voor onjuistheden en/of onvolledigheden die te vinden zijn op de website. 

De informatie is gericht op diverse generaties met betrekking tot hun wonen en lifestyle. Sommige artikelen zijn gericht met het perspectief vanuit een student of van ouderen. Er wordt in dit geval ook algemene informatie gegeven en geen persoonlijk advies. U bent zelf verantwoordelijk voor het opnemen van de tips, mochten deze niet werken in uw geval, dan kunt u dit niet achterhalen op Solink.

Tips en contact 

Er wordt geen vergoeding gegeven op de tips die wij ontvangen van bezoekers. Wanneer we ze plaatsen zal dit geheel kosteloos zijn. Mochten er eventuele samenwerkingen ontstaan, dan zullen we externe voorwaarden bespreken. Contact kan worden gelegd via de aangewezen mogelijkheden.
 

Kijk hier ook eens naar Alle blogcategorieën
Studenten Studenten Ouderen Ouderen Gezin Gezin Wonen Wonen Lifestyle Lifestyle Financieel Financieel Huishouden Huishouden Overige Overige
Meer zien? Meest gelezen