stichting solink random logo
8.jpg
nieuwsitems 31-03-2017
Kamers beschikbaar in diverse steden voor het nieuwe schooljaar 2017 - 2018
Stichting SOlink bereid zich momenteel voor op het nieuwe schooljaar en ook…
lees verder...
Stichting_SOlink_anbo_logo Stichting_SOlink_stichtinghelp_logo Stichting_SOlink_coalitieerbij_logo Stichting_SOlink_wijz_logo Stichting_SOlink_gemeente-rotterdam_logo Stichting_SOlink_gemeente-utrecht_logo Stichting_SOlink_amsterdam-zuid_logo Stichting_SOlink_fundatie-van-den-santheuvel-sobbe_logo Stichting_SOlink_projecten-in-nederland-logo Stichting_SOlink_gph-verhagen-stichting-logo Stichting_SOlink_logo_sluytermanvanloo

Gemeenten

Bij een vernieuwend initiatief als SOlink kunnen gemeenten een belangrijke rol spelen. Dit geldt voor de grotere gemeenten waar veel scholen gevestigd zijn, maar ook voor de omliggende kleinere gemeenten is een grote rol weggelegd.

Vrijwel alle gemeenten hebben in grotere of kleinere mate te maken met bezuinigingen. Dit raakt de gemeenten en daardoor ook direct de organisaties die actief zijn binnen een gemeente. SOlink wil zonder subsidies werken en kan kostendekkend werken door een maandelijkse bijdrage van de deelnemers. We kunnen dus een hoop voor uw gemeente betekenen.

Voor de gemeenten ligt hierbij een invloedrijke en stimulerende rol in het verschiet. Het samenwerken van betrokken organisaties onderling, waar wij als Stichting SOlink een rol in kunnen spelen, kan een heel positieve invloed hebben op de werking van SOlink binnen een gemeente. Ook kan de gemeente een rol spelen in contacten met woningcorporaties en burgers over het informeren van SOlink.

We hechten veel waarde aan goede contacten met de gemeenten waarin we actief zijn. Wilt u met uw gemeente ook betrokken raken bij SOlink, neem dan contact met ons op, u bent van harte uitgenodigd om de mogelijkheden te verkennen!

Volg ons via: Stichting_SOlink_facebook_icon Stichting_SOlink_hyves_icon Stichting_SOlink_twitter_icon Stichting_SOlink_youtube_iconNeem contact met ons op:

Openingstijden

ma: 9:30 - 16:30
di: 9:30 - 16:30
wo: 9:30 - 16:30
do: 9:30 - 16:30
vr: 9:30 - 16:00

Stichting SOlink
Spinel 50
3316 LG Dordrecht

E-mail: info@solink.nl

Gratis jaar ANBO lidmaatschap cadeau bij elke SOlink match!