stichting solink random logo
4.jpg
nieuwsitems 31-03-2017
Kamers beschikbaar in diverse steden voor het nieuwe schooljaar 2017 - 2018
Stichting SOlink bereid zich momenteel voor op het nieuwe schooljaar en ook…
lees verder...
Stichting_SOlink_anbo_logo Stichting_SOlink_stichtinghelp_logo Stichting_SOlink_coalitieerbij_logo Stichting_SOlink_wijz_logo Stichting_SOlink_gemeente-rotterdam_logo Stichting_SOlink_gemeente-utrecht_logo Stichting_SOlink_amsterdam-zuid_logo Stichting_SOlink_fundatie-van-den-santheuvel-sobbe_logo Stichting_SOlink_projecten-in-nederland-logo Stichting_SOlink_gph-verhagen-stichting-logo Stichting_SOlink_logo_sluytermanvanloo

Inleiding voor organisaties

Samen sta je sterker dan alleen, dat geldt niet alleen voor de deelnemers van Stichting SOlink, maar ook voor ons als organisatie zelf. We werken dan ook graag met andere organisaties samen om SOlink overal in Nederland tot een succes te maken.

Stichting SOlink is een maatschappelijk initiatief, erop gericht om een bijdrage te leveren aan een oplossing voor twee maatschappelijke problemen. Het is dan ook logisch dat je hier de maatschappij zelf zoveel mogelijk bij betrekt. Het ontwikkelen van een initiatief is immers één ding, maar het op een zorgvuldige manier landelijk uitvoeren is een tweede.

In elke stad is een andere manier van benadering gewenst, een benadering die aansluit bij de regio. Het is dan ook belangrijk dat onze consulenten bekend zijn met de lokale cultuur. Wie is er beter bekend met de lokale cultuur dan uw organisatie, waarschijnlijk niemand. Vandaar dat we ook graag met u in contact komen om te bezien of we gezamenlijk SOlink tot een succes kunnen maken in uw regio.

Ook enthousiast over SOlink en wilt u graag met ons samenwerken? Neem dan zeker contact met ons op, we komen graag bij u langs of nodigen u graag uit voor een gesprek om de mogelijkheden te verkennen. Samen staan we sterker!

Volg ons via: Stichting_SOlink_facebook_icon Stichting_SOlink_hyves_icon Stichting_SOlink_twitter_icon Stichting_SOlink_youtube_iconNeem contact met ons op:

Openingstijden

ma: 9:30 - 16:30
di: 9:30 - 16:30
wo: 9:30 - 16:30
do: 9:30 - 16:30
vr: 9:30 - 16:00

Stichting SOlink
Spinel 50
3316 LG Dordrecht

E-mail: info@solink.nl

Gratis jaar ANBO lidmaatschap cadeau bij elke SOlink match!