stichting solink random logo
7.jpg
nieuwsitems 31-03-2017
Kamers beschikbaar in diverse steden voor het nieuwe schooljaar 2017 - 2018
Stichting SOlink bereid zich momenteel voor op het nieuwe schooljaar en ook…
lees verder...
Stichting_SOlink_anbo_logo Stichting_SOlink_stichtinghelp_logo Stichting_SOlink_coalitieerbij_logo Stichting_SOlink_wijz_logo Stichting_SOlink_gemeente-rotterdam_logo Stichting_SOlink_gemeente-utrecht_logo Stichting_SOlink_amsterdam-zuid_logo Stichting_SOlink_fundatie-van-den-santheuvel-sobbe_logo Stichting_SOlink_projecten-in-nederland-logo Stichting_SOlink_gph-verhagen-stichting-logo Stichting_SOlink_logo_sluytermanvanloo

Ouderenorganisaties

Bent u werkzaam bij een welzijnsorganisatie, ouderenbond, thuishulporganisatie of een andere soort organisatie die zich intensief bezig houdt met ouderen? Staat u regelmatig in contact met ouderen die zouden kunnen worden geholpen door SOlink? We komen graag met u in contact.

Het uitgangspunt van een samenwerking tussen onze beide organisaties zal altijd het belang van de uiteindelijke deelnemende ouderen voorop stellen. We geven er dan ook de voorkeur aan om u bij een samenwerking intensief bij het proces te betrekken. Ouderen hebben vaak een goede en vertrouwelijk band met medewerkers van ouderenorganisaties. In verschillende gevallen kan zo'n medewerker zelfs een eerste aanspreekpunt voor een oudere zijn bij twijfels of vragen. Dit contact tussen een oudere en een medewerker binnen uw organisatie is belangrijk en moet gewaarborgd blijven.

SOlink is dan ook geen vervanging van het huidige aanbod aan diensten en oplossingen, maar een toevoeging die met name aan het einde van de middag ten uitvoer wordt gebracht. In de praktijk is de student overdag op school is en daardoor in de regel pas aan het einde van de middag thuis. Hiermee loopt de tijd tussen het einde van de werkdag van een medewerker van een ouderenorganisaties en het begin van de avond waarbij de student aanwezig is mooi in elkaar over.

Om ouderen over SOlink te informeren hebben we verschillende folders ontworpen. Deze folders kunt u uiteraard te allen tijden toegestuurd krijgen om geïnteresseerde ouderen verder te informeren. Stichting SOlink staat open voor elke vorm van samenwerking en we maken dan ook graag kennis met u om de mogelijkheden te verkennen.

Volg ons via: Stichting_SOlink_facebook_icon Stichting_SOlink_hyves_icon Stichting_SOlink_twitter_icon Stichting_SOlink_youtube_iconNeem contact met ons op:

Openingstijden

ma: 9:30 - 16:30
di: 9:30 - 16:30
wo: 9:30 - 16:30
do: 9:30 - 16:30
vr: 9:30 - 16:00

Stichting SOlink
Spinel 50
3316 LG Dordrecht

E-mail: info@solink.nl

Gratis jaar ANBO lidmaatschap cadeau bij elke SOlink match!