stichting solink random logo
2.jpg
nieuwsitems 31-03-2017
Kamers beschikbaar in diverse steden voor het nieuwe schooljaar 2017 - 2018
Stichting SOlink bereid zich momenteel voor op het nieuwe schooljaar en ook…
lees verder...
Stichting_SOlink_anbo_logo Stichting_SOlink_stichtinghelp_logo Stichting_SOlink_coalitieerbij_logo Stichting_SOlink_wijz_logo Stichting_SOlink_gemeente-rotterdam_logo Stichting_SOlink_gemeente-utrecht_logo Stichting_SOlink_amsterdam-zuid_logo Stichting_SOlink_fundatie-van-den-santheuvel-sobbe_logo Stichting_SOlink_projecten-in-nederland-logo Stichting_SOlink_gph-verhagen-stichting-logo Stichting_SOlink_logo_sluytermanvanloo

Studentenorganisaties

Elk mens is uniek, zo ook elke student. Natuurlijk, er is een categorie studenten die niet met SOlink kan of wil worden geholpen, de echte feestbeesten die aan het taboebeeld van 'de student' voldoen. Er zijn echter ook ontzettend veel studenten die op een rustige manier aan hun studie willen werken en de situatie van het ouderlijk huis willen meenemen tijdens hun studie. Kent u ze ook?

De stille zwijgende meerderheid, de rustige serieuze studenten die geen behoefte hebben aan een verblijf in een studentenflat. Het imago van de student is door de jaren heen duidelijk gevormd, een feestende student die overlast veroorzaakt is immers interessant nieuws, een stille en rustige student die serieus met zijn studie bezig is niet. Er zijn er echter veel meer dan vaak wordt gedacht, kijk maar eens om u heen, bij de sportvereniging, bij de kerk, in de klas, overal. Al velen hebben de weg naar SOlink weten te vinden. Deze studenten kunnen we samen helpen.

We komen graag langs om te praten over de mogelijkheden. Alle organisaties die in contact staan met (aankomende) studenten, zoals de school in het voortgezet onderwijs, de school in het hoger onderwijs, de studentenvereniging, de kerk enzovoort... zijn van harte welkom om samen met ons SOlink verder bekend te maken bij studenten. Neemt contact met ons op om de mogelijkheden eens te verkennen!

Volg ons via: Stichting_SOlink_facebook_icon Stichting_SOlink_hyves_icon Stichting_SOlink_twitter_icon Stichting_SOlink_youtube_iconNeem contact met ons op:

Openingstijden

ma: 9:30 - 16:30
di: 9:30 - 16:30
wo: 9:30 - 16:30
do: 9:30 - 16:30
vr: 9:30 - 16:00

Stichting SOlink
Spinel 50
3316 LG Dordrecht

E-mail: info@solink.nl

Gratis jaar ANBO lidmaatschap cadeau bij elke SOlink match!