stichting solink random logo
1.jpg
nieuwsitems 31-03-2017
Kamers beschikbaar in diverse steden voor het nieuwe schooljaar 2017 - 2018
Stichting SOlink bereid zich momenteel voor op het nieuwe schooljaar en ook…
lees verder...
Stichting_SOlink_anbo_logo Stichting_SOlink_stichtinghelp_logo Stichting_SOlink_coalitieerbij_logo Stichting_SOlink_wijz_logo Stichting_SOlink_gemeente-rotterdam_logo Stichting_SOlink_gemeente-utrecht_logo Stichting_SOlink_amsterdam-zuid_logo Stichting_SOlink_fundatie-van-den-santheuvel-sobbe_logo Stichting_SOlink_projecten-in-nederland-logo Stichting_SOlink_gph-verhagen-stichting-logo Stichting_SOlink_logo_sluytermanvanloo

Hoe werkt het

De consulent van Stichting SOlink zal u het hele proces begeleiden naar een goede en succesvolle link. Vanaf het moment dat u uw deelname aan het SOlink programma kenbaar heeft gemaakt tot en met de dag dat de student de kamer weer verlaat zal de consulent uw eerste aanspreekpunt zijn.

De consulent zal telefonisch contact met u zoeken nadat u heeft aangegeven deel te willen nemen aan het SOlink programma. In dit eerste telefonische gesprek maakt u kort kennis met de consulent en zal worden voorgesteld om een afspraak te maken voor het intakegesprek.

Het intakegesprek vindt altijd bij u thuis plaats en neemt gemiddeld genomen ongeveer een uur in beslag. De consulent zal u verder over de mogelijkheden van het SOlink programma informeren en het intakegesprek benutten om een profiel van u op te stellen waar allerlei relevante informatie in zal worden verwerkt. Denk hierbij aan uw voorkeuren aangaande het type student die u een kamer wilt laten betrekken, zoals bijvoorbeeld de mate van het onderlinge sociale contact, eetgewoontes, dagelijks ritme, geloof enzovoort. Deze gegevens worden door de consulent gebruikt om een zo goed mogelijke link tot stand te brengen met een student.

Wij zullen u daarna een dienstverleningsovereenkomst aanbieden waar de activiteiten in staan beschreven die Stichting SOlink gaat uitvoeren om een goede link voor u tot stand te brengen. Uw profiel zal na akkoord worden vergeleken met de vele profielen van studenten die Stichting SOlink reeds heeft opgesteld. Toch kan het voorkomen dat uit deze profielen nog niet de ideale kandidaat voor u naar voren komt, wat betekend dat uw consulent op zoek zal gaan naar de juiste student voor u door meer studenten te benaderen en daar ook profielen van op te stellen.

Op het moment dat een profiel van een student voldoende overeenkomt met uw profiel zal de consulent u daarover informeren. De consulent zal dan ook voorstellen om een kennismakingsgesprek te organiseren bij u thuis, zodat u een goede indruk krijgt van de student en de student de gelegenheid heeft om u te leren kennen, de kamer te bezichtigen en de omgeving te bekijken. U hoeft niet gelijk te beslissen, na afloop van het kennismakingsgesprek kunt u rustig een paar dagen nadenken of u zich prettig voelt bij de voorgestelde student. Geen goed gevoel overgehouden aan het kennismakingsgesprek of twijfelt u nog? Dan kunt u dat natuurlijk kenbaar maken aan de consulent. In overleg met u wordt dan bekeken of een tweede kennismakingsgesprek een beter gevoel zou kunnen opleveren of dat de consulent verder moet zoeken naar een betere kandidaat student. Is er wel sprake van een goed gevoel? Dan worden de afspraken op papier gezet en verwerkt in een overeenkomst.

Volg ons via: Stichting_SOlink_facebook_icon Stichting_SOlink_hyves_icon Stichting_SOlink_twitter_icon Stichting_SOlink_youtube_iconNeem contact met ons op:

Openingstijden

ma: 9:30 - 16:30
di: 9:30 - 16:30
wo: 9:30 - 16:30
do: 9:30 - 16:30
vr: 9:30 - 16:00

Stichting SOlink
Spinel 50
3316 LG Dordrecht

E-mail: info@solink.nl

Gratis jaar ANBO lidmaatschap cadeau bij elke SOlink match!