stichting solink random logo
8.jpg
nieuwsitems 31-03-2017
Kamers beschikbaar in diverse steden voor het nieuwe schooljaar 2017 - 2018
Stichting SOlink bereid zich momenteel voor op het nieuwe schooljaar en ook…
lees verder...
Stichting_SOlink_anbo_logo Stichting_SOlink_stichtinghelp_logo Stichting_SOlink_coalitieerbij_logo Stichting_SOlink_wijz_logo Stichting_SOlink_gemeente-rotterdam_logo Stichting_SOlink_gemeente-utrecht_logo Stichting_SOlink_amsterdam-zuid_logo Stichting_SOlink_fundatie-van-den-santheuvel-sobbe_logo Stichting_SOlink_projecten-in-nederland-logo Stichting_SOlink_gph-verhagen-stichting-logo Stichting_SOlink_logo_sluytermanvanloo

Inleiding voor ouderen

Alleen is ook maar zo alleen, samen is veel gezelliger. Woont u alleen en lijkt het u leuk om een gezellige huisgenoot te hebben? Stichting SOlink helpt u middels een unieke no cure no pay constructie aan een geweldige link met een geschikte student. En u krijgt ook nog eens gratis een jaar lidmaatschap bij de ANBO cadeau om uw sociale netwerk verder uit te breiden.

Steeds meer mensen wonen alleen, zeker in de categorie van 50-plussers komt het door omstandigheden vaak voor dat men alleen woont. Dit kan een onprettig, soms onveilig gevoel geven en kan op de lange termijn zelfs tot eenzaamheid leiden. Hoe leuk kan het dan zijn om niet langer alleen te wonen, maar in het gezelschap van een gezellige huisgenoot die goed bij u past? Een gezellige student, die midden in het leven staat, zich volledig op een studie heeft gestort en graag tijdens de studieperiode bewust een kamer wil betrekken in een rustige omgeving. Wij brengen u graag met deze studenten in contact. We hebben inmiddels heel wat ervaring met studenten die deelnemen (of willen deelnemen) aan het SOlink programma en kunnen dan ook een goed beeld geven van de doorsnee studenten die zich bij ons aanmelden. Vaak hebben de studenten een geloofsovertuiging en staan ze in het dagelijks leven al veel in contact met 50-plussers via vrijwilligerswerk, een bijbaantje of de opleiding die ze volgen. Ze vinden het dan ook heel leuk om met 50-plussers om te gaan en kiezen bewust voor deelname aan het SOlink programma. Het is erg belangrijk dat de student die een kamer bij u betrekt ook goed bij u past. Het moet immers een meerwaarde in wonen voor u en de student opleveren. De consulent van Stichting SOlink zal dan ook bekijken of de student voldoende overeenkomt met hetgeen u verwacht. Het uitgangspunt hierbij zal uw profiel worden, wat de consulent samen met u bij u thuis zal opstellen tijdens een intakegesprek.

Volg ons via: Stichting_SOlink_facebook_icon Stichting_SOlink_hyves_icon Stichting_SOlink_twitter_icon Stichting_SOlink_youtube_iconNeem contact met ons op:

Openingstijden

ma: 9:30 - 16:30
di: 9:30 - 16:30
wo: 9:30 - 16:30
do: 9:30 - 16:30
vr: 9:30 - 16:00

Stichting SOlink
Spinel 50
3316 LG Dordrecht

E-mail: info@solink.nl

Gratis jaar ANBO lidmaatschap cadeau bij elke SOlink match!