stichting solink random logo
1.jpg
nieuwsitems 31-03-2017
Kamers beschikbaar in diverse steden voor het nieuwe schooljaar 2017 - 2018
Stichting SOlink bereid zich momenteel voor op het nieuwe schooljaar en ook…
lees verder...
Stichting_SOlink_anbo_logo Stichting_SOlink_stichtinghelp_logo Stichting_SOlink_coalitieerbij_logo Stichting_SOlink_wijz_logo Stichting_SOlink_gemeente-rotterdam_logo Stichting_SOlink_gemeente-utrecht_logo Stichting_SOlink_amsterdam-zuid_logo Stichting_SOlink_fundatie-van-den-santheuvel-sobbe_logo Stichting_SOlink_projecten-in-nederland-logo Stichting_SOlink_gph-verhagen-stichting-logo Stichting_SOlink_logo_sluytermanvanloo

Wat zijn de voordelen

Wanneer u besluit een kamer door een student te laten betrekken via het SOlink programma, dan zult u al snel de voordelen ervaren. Van belang is natuurlijk wel dat u en de student het goed met elkaar kunnen vinden. Uw consulent van Stichting SOlink gaat daar dan ook voor zorgen.

U bent niet langer alleen in huis, maar heeft nu een gezellige student waar een praatje mee kan worden gemaakt of soms een maaltijd mee kan worden genuttigd. 


U voelt zich veiliger wetende dat wanneer er iets gebeurt, er een student in huis is die u kan helpen en wanneer nodig hulp erbij roepen. U heeft een dagelijks ritme wat bevorderlijk is voor de gezondheid. Nu er een huisgenoot is, is er weer een reden om bepaalde activiteiten te verrichten.

U krijgt meer financiële inkomsten door het laten betrekken van de kamer. Het bedrag is afhankelijk van de specifieke situatie, maar ligt doorgaans tussen de 150 en 300 euro per maand. U kunt uw consulent bereiken wanneer dat nodig is. De consulent staat altijd voor u klaar om te helpen en lost vraagstukken zo snel mogelijk voor u op.

Veel woningcorporaties geven toestemming voor onderverhuur middels het SOlink programma, zo kunt u legaal de kamer beschikbaar stellen.

Stichting SOlink gaat voor de sociale link waardoor u geen strikt zakelijke, maar juist gezellige tijd heeft met de student die in uw woning verblijft.

Volg ons via: Stichting_SOlink_facebook_icon Stichting_SOlink_hyves_icon Stichting_SOlink_twitter_icon Stichting_SOlink_youtube_iconNeem contact met ons op:

Openingstijden

ma: 9:30 - 16:30
di: 9:30 - 16:30
wo: 9:30 - 16:30
do: 9:30 - 16:30
vr: 9:30 - 16:00

Stichting SOlink
Spinel 50
3316 LG Dordrecht

E-mail: info@solink.nl

Gratis jaar ANBO lidmaatschap cadeau bij elke SOlink match!