stichting solink random logo
7.jpg
nieuwsitems 31-03-2017
Kamers beschikbaar in diverse steden voor het nieuwe schooljaar 2017 - 2018
Stichting SOlink bereid zich momenteel voor op het nieuwe schooljaar en ook…
lees verder...
Stichting_SOlink_anbo_logo Stichting_SOlink_stichtinghelp_logo Stichting_SOlink_coalitieerbij_logo Stichting_SOlink_wijz_logo Stichting_SOlink_gemeente-rotterdam_logo Stichting_SOlink_gemeente-utrecht_logo Stichting_SOlink_amsterdam-zuid_logo Stichting_SOlink_fundatie-van-den-santheuvel-sobbe_logo Stichting_SOlink_projecten-in-nederland-logo Stichting_SOlink_gph-verhagen-stichting-logo Stichting_SOlink_logo_sluytermanvanloo

Financiën voor studenten

Stichting SOlink streeft ernaar de maandelijkse kosten voor de kamer lager te houden dan een kamer in een vergelijkbare situatie. De uiteindelijk maandelijks te betalen vergoeding wordt in onderling overleg afgesproken.

De maandelijkse vergoeding is opgebouwd uit een aantal verschillende onderdelen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de kale huurprijs, de kosten voor gas, water, licht en internet, de maandelijkse bijdrage aan Stichting SOlink of optioneel eten en drinkwaren, de meubilering en stoffering enzovoort. Gemiddeld genomen zijn de kosten voor een student middels het SOlink programma in totaal tussen de 290 en 350 euro per maand. Stichting SOlink houdt hierbij ook altijd rekening met het wettelijke puntensysteem voor kamers.

Als extra mogelijkheid stelt Stichting SOlink je in de gelegenheid om bij het betrekken van een kamer nieuwe hoogwaardige kwaliteitsmeubels aan te schaffen tegen een zeer schappelijke prijs. Speciaal voor kamers die nog niet voorzien zijn van een inboedel, of waar je zelf nog een inboedel voor moet aanschaffen, kan Stichting SOlink je voordelig van goed basismateriaal voorzien. Informeer naar de mogelijkheden!

Volg ons via: Stichting_SOlink_facebook_icon Stichting_SOlink_hyves_icon Stichting_SOlink_twitter_icon Stichting_SOlink_youtube_iconNeem contact met ons op:

Openingstijden

ma: 9:30 - 16:30
di: 9:30 - 16:30
wo: 9:30 - 16:30
do: 9:30 - 16:30
vr: 9:30 - 16:00

Stichting SOlink
Spinel 50
3316 LG Dordrecht

E-mail: info@solink.nl

Gratis jaar ANBO lidmaatschap cadeau bij elke SOlink match!