stichting solink random logo
2.jpg
nieuwsitems 31-03-2017
Kamers beschikbaar in diverse steden voor het nieuwe schooljaar 2017 - 2018
Stichting SOlink bereid zich momenteel voor op het nieuwe schooljaar en ook…
lees verder...
Stichting_SOlink_anbo_logo Stichting_SOlink_stichtinghelp_logo Stichting_SOlink_coalitieerbij_logo Stichting_SOlink_wijz_logo Stichting_SOlink_gemeente-rotterdam_logo Stichting_SOlink_gemeente-utrecht_logo Stichting_SOlink_amsterdam-zuid_logo Stichting_SOlink_fundatie-van-den-santheuvel-sobbe_logo Stichting_SOlink_projecten-in-nederland-logo Stichting_SOlink_gph-verhagen-stichting-logo Stichting_SOlink_logo_sluytermanvanloo

Uitvoering voor studenten

Het tot stand brengen van een succesvolle link tussen jong en oud, dat is wat Stichting SOlink met het SOlink programma wil bereiken. Om dit te bereiken is er een no cure no pay methode ontwikkeld die de consulenten van SOlink hanteren om jou op een goede manier te helpen aan een mooie kamer bij een gezellige 50-plusser.

De eerste stap moet natuurlijk door jou worden gezet, door aan ons kenbaar te maken dat je wilt deelnemen aan het SOlink programma. Dit kan via de e-mail, via telefoon of middels het inschrijfformulier.

Wij zullen je vervolgens informeren over de verschillende adressen die op het moment van je aanmelding nog beschikbaar zijn of welke in de nabije toekomst wellicht beschikbaar komen en binnen je budget vallen. Je kan dan rustig bekijken of op basis van de locatie de voorgestelde kamer een mogelijkheid voor je vormt.

Wanneer je van mening bent dat één (of wellicht meerdere) locaties voldoen aan je wensen met betrekking tot de afstand, dan zal de consulent van Stichting SOlink je uitnodigen voor het voeren van een intakegesprek. Dit gesprek vindt vrijwel altijd plaats op het kantoor van Stichting SOlink.

Het intakegesprek wordt benut om een profiel van je op te stellen. In dit profiel komen allerlei relevante onderdelen te staan, zoals je geloof, hobby’s enzovoort. Dit profiel zal naderhand door de consulent worden vergeleken met het profiel wat van de 50-plusser is opgesteld.

De consulent zal je daarop uitnodigen voor een kennismakingsgesprek bij de betreffende 50-plusser thuis waarmee je op basis van het profiel goed overeenkomt. Je kan dan in een ontspannen sfeer kennismaken met de 50-plusser, de beschikbaar gestelde kamer bekijken en natuurlijk de buurt verkennen. Zowel jij als de 50-plusser hoeven niet direct een beslissing te nemen, je kan na afloop nog rustig een paar dagen nadenken of je de tot stand gebrachte link wilt doorzetten.

Geven zowel jij als de 50-plusser daarna aan de link door te willen zetten, dan is er sprake van een goede link. Zolang je op de kamer bij de 50-plusser verblijft zal de consulent contact onderhouden en je daar waar mogelijk ondersteunen. Dit kan telefonisch plaatsvinden, maar ook bij jou op de kamer. We blijven graag op de hoogte of alles goed verloopt en sturen bij daar waar dat nodig is. Uiteindelijk gaat het er immers om dat zowel jij als de 50-plusser het goed naar de zin hebben.

In totaal zal je bij deelname aan het SOlink programma twee overeenkomsten aangeboden krijgen. De eerste overeenkomst betreft een dienstverleningsovereenkomst die je aangeboden krijgt op het moment dat er sprake is van een theoretische link. De tweede overeenkomst betreft een overeenkomst met betrekking tot de afspraken over de huur van de kamer die je aangeboden krijgt op het moment dat zowel jij als de 50-plusser hebben aangegeven dat er een goede link is.

Volg ons via: Stichting_SOlink_facebook_icon Stichting_SOlink_hyves_icon Stichting_SOlink_twitter_icon Stichting_SOlink_youtube_iconNeem contact met ons op:

Openingstijden

ma: 9:30 - 16:30
di: 9:30 - 16:30
wo: 9:30 - 16:30
do: 9:30 - 16:30
vr: 9:30 - 16:00

Stichting SOlink
Spinel 50
3316 LG Dordrecht

E-mail: info@solink.nl

Gratis jaar ANBO lidmaatschap cadeau bij elke SOlink match!