stichting solink random logo
5.jpg
nieuwsitems 31-03-2017
Kamers beschikbaar in diverse steden voor het nieuwe schooljaar 2017 - 2018
Stichting SOlink bereid zich momenteel voor op het nieuwe schooljaar en ook…
lees verder...
Stichting_SOlink_anbo_logo Stichting_SOlink_stichtinghelp_logo Stichting_SOlink_coalitieerbij_logo Stichting_SOlink_wijz_logo Stichting_SOlink_gemeente-rotterdam_logo Stichting_SOlink_gemeente-utrecht_logo Stichting_SOlink_amsterdam-zuid_logo Stichting_SOlink_fundatie-van-den-santheuvel-sobbe_logo Stichting_SOlink_projecten-in-nederland-logo Stichting_SOlink_gph-verhagen-stichting-logo Stichting_SOlink_logo_sluytermanvanloo

Inleiding

Twee verschillende generaties, twee verschillende behoeftes, één gezamenlijke oplossing. Een serieuze student die een kamer bij een alleenstaande 50-plusser betrekt gedurende de studieperiode. Jong en oud die een meerwaarde in wonen voor elkaar vormen. 


Van harte welkom op de website van Stichting SOlink, de stichting die in Nederland 50-plussers en studenten bij elkaar brengt om een meerwaarde in wonen te creëren. Op basis van het succesvolle SOlink programma brengt Stichting SOlink serieuze studenten die gedurende hun studieperiode op een kamer willen verblijven in contact met alleenstaande 50-plussers die een leegstaande kamer beschikbaar hebben. Essentieel hierbij is dat de student en 50-plusser bij elkaar passen, er moet sprake zijn van een 'link', zodat beiden een meerwaarde in het met elkaar wonen kunnen zijn.

Ben je op zoek naar een betaalbare kamer gedurende je studieperiode of wilt u een mooie kamer beschikbaar stellen aan een student via het SOlink programma? Dan zorgt Stichting SOlink voor de perfecte Studenten Ouderen link! Op deze website staat alle informatie met betrekking tot de methodes die wij hanteren voor het tot stand brengen van een goede link. Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Volg ons via: Stichting_SOlink_facebook_icon Stichting_SOlink_hyves_icon Stichting_SOlink_twitter_icon Stichting_SOlink_youtube_iconNeem contact met ons op:

Openingstijden

ma: 9:30 - 16:30
di: 9:30 - 16:30
wo: 9:30 - 16:30
do: 9:30 - 16:30
vr: 9:30 - 16:00

Stichting SOlink
Spinel 50
3316 LG Dordrecht

E-mail: info@solink.nl

Gratis jaar ANBO lidmaatschap cadeau bij elke SOlink match!