Websites voor wonen 

Handige websites die betrekking hebben tot de branche wonen. Solink biedt diverse websites aan die handig zijn voor verschillende werkzaamheden, van het vinden van meubels tot het schoonmaken van natuursteen tot het plaasten van een schutting. 
Zou je ook graag een referentie willen hebben naar jouw website via Solink? Neem contact met ons op via adverteren

Bedrijven in de sector wonen

Het zoeken naar luxe woonmeubelen of advies over het interieur kan moeilijk zijn. Buco Wooncentrum helpt jou met het vinden van luxueuzere meubelen en het geven van eerlijk en passend advies. 

Het uitzoeken van passende tegels is normaliter een moeilijke keuze. Voor inspiratie over diverse stijlen of advies voor duurzame en exclusieve tegels kun je terecht bij Baldosastegels. Ze bieden hulp om jouw zoektocht te voltooien om zo te genieten van de perfecte tegel.

Voor schuttingen en tuinafscheidingen kun je terecht bij Kuiper Schuttingen. Ze staan klaar om jouw wensen te verwerken in een ontwerp en daarna op maat laten plaatsen. Kuiper Schuttingen geeft eerlijk advies, leveren kwaliteit maatwerk, hanteren de juiste service en bieden een landelijke dienstverlening. 

Voor het aanbieden en monteren van poorten en hekwerk kun je terecht bij Landsend. Bij Landsend wordt er passend advies gegeven over diverse duurzame houtsoorten. De poorten en hekwerken worden met vakmanschap geplaatst tegen een scherpe prijs. 

Bij iedere woning hoort een keuken en bij iedere keuken hoort een tafel. Een tafel kan het middelpunt zijn van een ruimte. Bij koopjetafel zorgen ze voor een tafel die het middelpunt kan zijn van jouw woning. Met de hoge kwaliteit worden er unieke tafels gemaakt bij Koopjetafel

Vocht in de muren behandelen door Vochtbestrijding Totaal. Laat de vakmannen langs komen om de oorzaak te ontdekken, oplossing te geven en om de vochtplekken permanent te verwijderen. Wacht niet te lang met het behandelen van vochtplekken en maak vandaag nog een afspraak bij Vochtbestrijding Totaal

De tuin wordt doorgaans helemaal afgemaakt met een passende schutting. Het zorgt voor meer privacy en de veiligheid wordt gewaarborgd. Voor een functionele schutting op maat kun je terecht bij Bouw-systemen. Profiteer van de uitgebreide service en advies en laat de schuttingen op maat plaatsen. 

Ben je op zoek naar kwalitatieve tegels tegen een eerlijke prijs? Bekijk dan het assortiment op Tegels-expert. Je zult diverse exclusieve tegels vinden met pure klasse. Benieuwd naar de mogelijkheden, dan kun je eenvoudig contact opnemen. Mocht je twijfels hebben, dan kun je passend en eerlijk advies ontvangen. 

Bij de woning komt er doorgaans nog een aspect bij kijken, namelijk de tuin. Wil je een nieuwe tuin ontwerpen, de oude tuin renoveren of de onderhoud laten doen door een hovenier? Dan staat Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans voor jou klaar. Ze leveren diverse werkzaamheden voor in de tuin in Limburg en Noord-Brabant. 

Mocht er in in jouw woning natuursteen aanwezig zijn, dan is het belangrijk om deze op de juiste manier te onderhouden. Om de kwaliteit van de natuursteen te behouden heeft Prostone diverse onderhoudsartikelen op de markt gebracht. Hier vind je overigens niet alleen producten tegen een geschikte prijs, maar ook handige tips met betrekking tot natuursteen.

Zonnepanelen plaatsen op het dak kan eenvoudig gedaan worden door een installateur, maar het vergelijken van zonnepanelen is des te belangrijker om kwaliteit te verhogen en kosten te verlagen. Het portaal voor zonnepanelen helpt met informatie en het aanvragen van diverse offertes. Bespaar op de kosten en krijg eenvoudig advies op zonnepanelen. 

Ben je op zoek naar interieur met een landelijke stijl? Nostalgisch wonen biedt diverse mogelijkheden binnen deze stijl. Van keukens tot kasten tot diverse meubels, het wordt voor jou op maat gemaakt. Voor uniekheid, kwaliteit en op maat gemaakte meubels die landelijkheid uitstralen moet je bij Nostalgisch Wonen zijn.

De glasspecialist in diverse maatwerk glasproducten en top kwaliteit is Meester in Glas. Je vind hier diverse glasmogelijkheden die toepasbaar zijn in het huis. Van de badkamer tot aan de keuken. Geniet van de uitgebreide service van Meester in Glas en ontdek diverse glasstijlen, vormen en het wordt op maat gesneden.

De tuin is een ideale plaats om te ontspannen met familie en vrienden. Om de sferen te verhogen kun je terecht bij Online Tuingigant voor diverse tuinartikelen. Van prachtige plantenbakken tot verschillende barbecues. Zo kun je diverse tuinartikelen laten leveren door heel Nederland, volledig gemonteerd. Ben je op zoek naar inspiratie of advies, dan kun je terecht bij een van hun specialisten. Voor al jouw tuinartikelen moet je bij Online Tuingigant zijn! 

Op zoek naar een schutting voor de tuin? Bekijk dan direct de mogelijkheden van Schutting Service en geniet binnen enkele dagen van een op maat gemaakte schutting. Schutting Service staat bekend om het leveren van het gehele plaatje. Ze adviseren, ontwerpen, leveren en plaatsen de schutting en profiteer daarnaast ook van de gegeven garantie.

Last van doorslaand vocht, schimmels, optrekkend tocht of andere vochtproblemen? Dan kunt je terecht bij Vochtwering Totaal voor professionele vochtwering. Samen met de vochtbestrijders wordt er gekeken naar het probleem en de beste oplossing. Deze oplossing wordt vervolgens perfect uitgevoerd. Bekijk de mogelijkheden op Vochtwering Totaal.

Het onderhouden van een AED is tegenwoordig steeds belangrijker. AED Solutions helpt met deze werkzaamheden. Ze helpen diverse wooncorporaties bij deze onderhoud. Het is belangrijk dat deze apparaten hun werk kunnen verrichten bij geval van nood. Een apparaat dat niet werkt kan levens kosten. AED Solutions wil voorkomen dat dit in jouw buurt gebeurd.

Het onderhouden en repareren van natuursteen is een hele uitdaging om de schoonheid en kwaliteit te behouden. AZS Nederland helpt jou met het onderhouden van diverse vloeren, gevels, wanden en dergelijke van natuursteen. Samen met AZS Nederland hou je de schoonheid en kwaliteit van natuursteen op een duurzame manier.

Ben je op zoek naar een groothandel voor schuttingen op maat? Dan ben je bij Schutting Company aan het juiste adres. In het ruime assortiment vind je diverse kwalitatieve, op maat gemaakte schuttingen. De vakmannen van Schutting Company staan klaar om advies te geven, de leveren en de schutting te laten plaatsen. Profiteer daarnaast van de minimale garantie van 10 jaar.

By Moon Interieurspecialist is een expert voor het creëren van unieke en inspirerende leefomgevingen. Met oog voor detail en een gevoel voor trends en stijlen, levert By Moon Interieurspecialist hoogwaardige interieuradvies in Limburg

Kijk hier ook eens naar Alle blogcategorieën
Studenten Studenten Ouderen Ouderen Gezin Gezin Wonen Wonen Lifestyle Lifestyle Financieel Financieel Huishouden Huishouden Overige Overige
Meer zien? Meest gelezen