Blauw toevoegen aan jouw nieuwe badkamer

Kleur in de badkamer: we houden ervan. Een van de kleuren waar veel voor gekozen wordt is blauw. Blauw is een veelzijdige kleur, waardoor je er alle kanten mee op kunt. Je kunt natuurlijk gaan voor een volledig blauwe badkamer of verschillende elementen een blauwe kleur geven. Wil je weten hoe je blauw kunt toevoegen aan je badkamer, of gewoon wat inspiratie opdoen? Lees dan snel verder.

Blauw toevoegen aan jouw nieuwe badkamer

Blauwe tegels

Een van de manieren om blauw toe te voegen aan de badkamer, is door te kiezen voor blauwe tegels. We snappen dat het misschien wat heftig is om de gehele badkamer met blauwe tegels te bekleden. Maar je kunt natuurlijk ook een enkele wand of een nis ermee bekleden. We bieden verschillende soorten blauwe tegels, waardoor je deze dus kunt afstemmen op de stijl die je voor je nieuwe badkamer voor ogen hebt.

Meubels

Badmeubels zijn in veel verschillende materialen verkrijgbaar, zoals hout, keramiek, marmer of kunststof. Er is daarnaast ook veel keuze in kleuren, waaronder blauw. Je kunt dus ook een blauwe badkamer creëren door te kiezen voor een blauw badmeubel. Misschien een wat gewaagdere keuze, maar wel een echte eyecatcher. We bieden verschillende blauwtinten aan, waardoor je je badkamer perfect kunt laten matchen bij de rest van je badkamer.

Accessoires

Als je liever op een subtiele manier blauw aan je badkamer toevoegt, kun je natuurlijk ook ervoor kiezen om het in de accessoires terug te laten komen. Denk bijvoorbeeld aan blauwe toiletaccessoires, geurkaarsen of een mooi beeldje. Het voordeel van accessoires is dat je ze makkelijk kunt verwisselen. Als je niet zeker weet of blauw echt bij je past, dan kun je dus ook gaan voor blauwe accessoires. Past het toch niet bij je? Dan kun je ze dus gewoon verwisselen.

Badkamerstijl

Een blauwe badkamer past bij verschillende badkamerstijlen. Natuurlijk kun je met blauwe accenten een prachtige kleurrijke badkamer creëren. Maar er zijn nog meer mogelijkheden. Zo past blauw ook prachtig bij design badkamers of juist een moderne ruimte. Door bijvoorbeeld blauwe tegels te combineren met marmerlook waskommen en goudkleurige kranen, creëer je een design badkamer. Met zwart accenten ga je juist weer voor een moderne badkamer. 

Direct de scherpste prijs

Of je nu op zoek bent naar een blauwe, roze of zwarte badkamer. Bij Sani4All bieden we je altijd direct de scherpste prijs. Nadat je samen met een van onze adviseurs je badkamer hebt ontworpen en samengesteld, krijg je een offerte met daarin dus direct de scherpste prijs. We houden namelijk niet van gedoe, onderhandelingen of kleine lettertjes. Omdat we het belangrijk vinden dat je helemaal tevreden bent met je nieuwe badkamer, is de offerte geheel vrijblijvend en bieden we je voldoende bedenktijd.

Kijk hier ook eens naar Alle blogcategorieën
Meer in deze categorie? Bekijk deze artikelen dan ook eens